πωλείται αυτοτελές κτίριο Ρογδιά Ηράκλειο Κρήτης independent building for sale, Rogdia, Heraklion

Ηράκλειο, Δήμος Μαλεβιζίου, Ροδιά
Πωλείται
150.000 €

ΡΟΓΔΙΑ σε οικόπεδο 1.800τμ, αυτοτελές κτίριο 650τμ, σε παλαιά (παραιτημένη) κατάσταση, με φανταστική θέα το Κρητικό Πέλαγος. Πωλείται σε τιμή ευκαιρίας. Τιμή 150.000 Ευρώ.ROGDIA on a 1.800sqm plot, independent building 650sqm, in old (abandoned) condition, with fantastic view of the Cretan Sea. Sold at a bargain price. Price 150.000 Euros. πώληση κτίριο κατάστημα Ρογδιά Ηράκλειο Κρήτης BUILDING SHOP FOR SELL ROGDIA HERAKLION CRETE Κτίριο-Ακίνητο ΕΥΚΑΡΙΑ Ρογδιά Ηράκλειο Κρήτη

Είδος
Αυτοτελές κτίριο
Τ.μ.
650
Περιοχή
Ροδιά
Χαρακτηριστικά
  • Κωδικός ακινήτου:
    11532
  • Είδος:
    Αυτοτελές κτίριο
  • Εμβαδόν:
    650μ2
  • Τιμή:
    150.000 €
  • Περιοχή:
    Ηράκλειο, Δήμος Μαλεβιζίου, Ροδιά
  • Ενεργειακή κλάση:
    Έκδοση σε εξέλιξη
  • Έτος κατασκευής:
    1999
  • Τ.μ. ακινήτου (σύνολο):
    650
  • Χώροι:
    1
  • Θέα

Χάρτης

Video

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; ή κάντε την προσφορά σας επώνυμα στην τιμή που θέλετε!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2102205676 ή στείλτε τα στοιχεία σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Ενδιαφέρομαι να μου υποδείξετε αυτό το ακίνητο
Εντολή Υπόδειξης Ακινήτου
×

Το παρόν email αποτελεί και εντολή υπόδειξης αγοράς του ακινήτου που με ενδιαφέρει και που για πρώτη φορά μου υποδεικνύετε από εσάς το μεσιτικό γραφείο "RE1" και ουδέποτε μου το έχει δείξει κάποιος άλλος. Σε περίπτωση αγοράς στο όνομα μου ή σε οποιοδήποτε μέλος της οικογενείας μου ή στο όνομα συνεργάτη ή συνεταίρου μου ή από εταιρεία στην οποία είμαι μέλος και αφορά το παραπάνω ακίνητο στο σύνολο του ή τμήματος αυτού, είμαι υποχρεωμένος να καταβάλλω τη μεσιτική αμοιβή 2,48% συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ, επι τις αναγραφόμενης τιμής την οποία θεωρώ εύλογη και όχι υπερβολική και παραιτούμαι από το δικαίωμα του άρθρου 707 Α.Κ. να ζητήσω μείωση από το δικαστήριο, και θα καταβάλω την ημέρα του συμβολαίου. Επίσης αναγνωρίζω και αποδέχομαι ότι η εντολή είναι απρόθεσμη και το παραπάνω μεσιτικό γραφείο μπορεί να ενεργήσει και για λογαριασμό του αντισυμβαλλόμενου του.

Δηλώνω επίσης ότι έχω λάβει γνώσει ότι ο εντολοδόχος μου τηρεί βάση του ευρωπαϊκού κανονισμού 679/2016 τα προσωπικά μου στοιχεία και συναινώ στην με οποιαδήποτε τρόπο επικοινωνία μεταξύ μας. Το μεσιτικό γραφείο «RE1» δε φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στο μέλλον μετά την αγορά σε ένα από τα προαναφερόμενα ακίνητα.

Η παρούσα εντολή ισχύει και με (e-mail ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) και παρέλαβα στο e-mail μου αντίγραφο της εντολής μου αυτής.

Υπογραφή
Καθαρισμός