Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2024, όμως πίσω από αυτήν είμαστε ενεργοί κτηματομεσίτες εδώ και 29 χρόνια με τεράστια εμπειρία στην κτηματαγορά. Δεν είμαστε επιχειρηματίες. Αποφασίσαμε και δημιουργήσαμε ένα δίκτυο συνεργασίας αδειούχων μεσιτών σε όλη την ελλάδα με κοινό συμφέρον του πελάτη, το δικό σας, το δικό μας. Προσφέρουμε 2 απλούς τρόπους συνεργασίας που θα σας τους εξηγήσουμε παρακάτω. Σαν μάχιμοι κτηματομεσίτες γνωρίζουμε απο πρώτο χέρι τι θέλει ο μεσίτης και τι θέλει ο πελάτης .Αξίζει να συνεργαστούμε. ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

Με ένα κλίκ αμέσως και ΔΩΡΕΑΝ θα διαφημιστούν τα ακίνητα σας και στα συνεργαζόμενα sites:

Ο πρώτος τρόπος συνεργασίας είναι καταχωρείται εσείς τα ακίνητά σας στο δίκτυο μία φορά χωρίς κανένα κόστος προώθησης. Εμείς με δικά μας έξοδα προωθούμε τα ακίνητα σας σε επτά sites και portals ακινήτων με τεράστια παρουσία στην GOOGLE. Μιλάμε εμείς με τον ενδιαφερόμενο πελάτη, και αφότου επιβεβαιώσουμε ότι δεν έχετε έρθει ποτέ σε επικοινωνία με τον συγκεκριμένο πελάτη, για το συγκεκριμένο ακίνητο, τότε κατόπιν συνεννόησης κλείνουμε το ραντεβού του δείχνετε εσείς το ακίνητο, και αν ο πελάτης αγοράσει ή ενοικιάσει το ακίνητο, το δίκτυο RE1 θα πάρει ένα μικρό ποσοστό από το σύνολο της μεσιτικής αμοιβής.

O δεύτερος τρόπος συνεργασίας είναι να καταχωρείται εσείς τα ακίνητα σας στο δίκτυο μία φορά, μιλάτε εσείς απ’ευθείας με τον πελάτη, και εμείς με δικά μας έξοδα προωθούμε τα ακίνητα σας σε επτά sites και portals ακινήτων με τεράστια παρουσία στην GOOGLE. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα χρεωθείτε μόνο για την ετήσια προώθησή σας στο RE1.

Σημείωση: Σε οποιαδήποτε περίπτωση το ακίνητο μετά από δικό μας έλεγχο καταχωρείτε μόνο μία φορά, από τον μεσίτη που το καταχώρησε πρώτος. Δεν θα υπάρχουν στο RE1 διπλά καταχωρημένα ακίνητα.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ: Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ στους συνεργάτες μας. Μετά απο 29 χρόνια μπορούμε να το κάνουμε!!!

Πληρoφορίες:
Τηλ. 210 220 5676
Εmail: info@re1.gr
Koς ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ